HIDROIZOLACIJA NA GARAŽI CURI (15M2)

– PREKO GARAŽE IZVEDENA JE HIDROIZOLACIJA PREFARBANA SREBRNOM BOJOM.

– NA IVICI GARAŽE JE LIMENI OLUK.

– IZOLACIJA JE DOTRAJALA, NA MNOGIM MESTIMA JE OŠTEĆENA, A SPOJ IZOLACIJE I OLUKA JE PUKAO.

HIDROIZOLACIJA NA GARAŽI MOŽE SE JEDNOSTAVNO I PO PRISTUPAČNOJ CENI, KVALITETNO SANIRATI

PO SISTEMU “URADI SAM” NA SLEDEĆI NAČIN:

– POVRSINU POSTOJEĆE HIDROIZOLACIJE I OLUKA DOBRO OPRATI SA VODOM UZ DODATAK DETERDŽENTA I DOBROISPRATI ČISTOM VODOM (CREVO SPOJENO SA VODOVODOM).

– KADA SE POSTOJEĆA HIDROIZOLACIJA DOBRO OSUŠI NA SUNCU, TREBA JE SA KRPAMA ILI PUCVALOM NATOPLJENIM U BENZIN DOBRO PREBRISATI.

– SA JEDNOM KANTOM OD 22KG KVALITETNOG HIDROIZOLACIONOG MATERIJALA: ELASTIC-RUBBER-4MS (PO NAŠKI TEČNA GUMA), MOŽEMO URADITI 15.m2 U DVA PREMAZA KOJA PRIHVATAJU ZA POSTOJEĆU HIDROIZOLACIJU i LIM. ( PA VIŠE NEĆE CURETI HIDROIZOLACIJA, NITI OLUK od LIMA).

PREMAZ HIDROIZOLACIONOG MATERIJALA (TEČNE GUME) IZVODI SE SA ČETKOM).

MALA MAJSTORSKA CAKA:

POŠTO VAM JE POTREBNA SAMO JEDNA KANTA, HIDROIZOLACIONOG MATERIJALA – ELASTIC RUBBER, (od 22. kg.) KOJA SE RAZREDJUJE SA “ORG” RAZREDJIVAČEM,` ( KOGA VAM TREBA za VAŠIH 15. m2 oko 3. Litra ) ZA VAŠU KANTU OD 22. kg. TEČNE GUME = (ELASTIC RUBBER) UMESTO DA KUPUJETE “ORG” RAZREDJIVAČ, koji se prodaje u NAJMANJEM PAKOVANJU od 25L, VI ĆETE TEČNU GUMU RAZREDITI SA 3.Litra OBIČNOG BENZINA. tako nećete morati da kupujete ORG raredjivač kantu od 25. litara – čista UŠTEDA.

KADA ZAVRŠITE DVA PREMAZA TEČNE GUME SA ČETKOM, OFORMILI STE HIDROIZOLACIONI NEPROPUSNI OMOTAČ ZAUSTAVILI STE CURENJE POSTOJEĆE HIDROIZOLACIJE i LIMENOG OLUKA. (PREMAZ TEČNE GUME PRIHVATA za sve gradjevinske materijale)

– HIDROIZOLACIJA ELASTIC RUBBER-4MS(TEČNA GUMA) JE CRNA. KADA SE DOBRO OSUŠE DVA NANESENA PREMAZA, (ISPARI OTAPALO) IZ TEČNE GUME,TREBA JE ZASTITITI INSOLACIONOM SREBRNOM BOJOM U DVA PREMAZA.

(INSOLACIONA BOJA) –

– NAJMANJE PAKOVANJE JE 25kg) VAMA ZA VASIH 15.m2 TREBA 6.Litara INSOLACIONE BOJE ( BILO BI BACANjE PARA da KUPITE PAKOVANJE od 25. litara), SREBRNE BOJE.

( naučicu Vas da sami napravite insolacionu boju)

KUPIĆETE 3.Litra SREBRNE BOJE ZA ČUNKOVE (termo bronzu) i POMEŠATI SA 3.Litra ŠPIRITUSA i IMAĆETE DVA PUTA DA PREMAŽETE 15.m2 VAŠE SANIRANE HIDROIZOLACIJE.

VAŠ RAVAN KROV iznad VAŠE GARAŽE IMAĆE SREBRNU BOJU BIĆE ZAŠTIĆEN OD SUNCA- ( UV- ZRAČENjA i pregrevanja )

KVALITETNO i JEFTINO STE OBAVILI SANACIJU VAŠE HIDROIZOLACIJE NA GARAŽI DETALJNIJA UPUTSTVA NA STRANICI HIDROIZOLACIONOG MATERIJALA ELASTIC-RUBBER-4MS i STRANICAMA RAVNI KROVOVI.